Wachtwoord wijzigen

Pas gemakkelijk uw gebruikersgegevens aan!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wist u dat het in MyParcelParcel mogelijk is om op elk moment uw wachtwoord te wijzigen? Dit kunt u doen door de onderstaande stappen in het gifje te volgen.

Ook is het mogelijk om in MyParcelParcel uw gebruikersnaam of het huidige e-mailadres te veranderen. Dit kan beide gedaan worden onder het kopje verander gebruikersnaam

Heeft u nog vragen over het verzendplatform? Neem dan gerust contact met onze support specialisten op!