Features
Wijzig of boek zelf een nieuwe pick-up

Wil je de pick-up datum, pick-up tijden of instructies van de koerier wijzigen? Regel het zelf in MyParcelParcel

Leroy Buiter avatar
Geschreven door Leroy Buiter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een zending bij ons inboekt dan kan je tijdens je boeking zelf de pick-up datum, pick-up tijden kiezen. Bovendien heb je ook de mogelijk om instructies voor de koeriers achter te laten.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je de pick-up datum of pick-up tijden achteraf wilt wijzigen of een nieuwe pick-up wilt inplannen voor je zending.

Je kan via MyParcelParcel zelf een pick-up wijzigen of een nieuwe pick-up inplannen via de volgende stappen:

1. Zoek de zending via het zoekveld waar je die pick-up van wilt wijzigen of opnieuw wilt inplannen.

2. Klik op het pijltje naar beneden (zie afbeelding hieronder) aan de rechterkant van om de zending uit te klappen en meer informatie te zien.

3. Klik op de Pick-up wijzigen knop in de Pick-up sectie.

4. Kies je gewenste pick-up datum, pick-up tijden en noteer eventueel instructies voor de koerier.

5. Klik op de Plan pick-up knop. Als het gelukt is, dan ontvang je direct een bevestiging van je nieuwe ophaalafspraak per e-mail.

Mocht je er zelf niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.